top of page

Interieur

Impress allround schilderwerken biedt een tal van mogelijkheden om u huis een thuis te maken. Laat u inspireren en vraag een uitgebreid interieur advies aan. Wij denken met u mee. Uw woning of pand restaureren in oude stijl of decoreren in een modern jasje, bij Impress zit u goed.

Binnen schilderwerk

Impress help u graag bij de mogelijkheden qua kleur- en materiaal verbruik. Afwasbare muurverfen, supermat effecten, contrasten in kleur of juist een harmonie in kleurovergangen. Wist u dat we in de wintermaanden extra kortingen geven? vraag naar de mogelijkheden.

Behang

Wist u dat behangen weer helemaal in is? Laat u verassen door de moderne behangen. In allerlei kleuren, motieven en stoffen. Heeft u wel eens gedacht aan een combinatie van behang en muurverf voor een nieuw en moderne uitstraling? Ook zijn er goed afwasbare behangen.

Restauratie en penseelwerk

Authentiek schilderwerk, bij Impress zit je goed. Als beginnende schilder richtte ik me vooral op penseel- en authentiek schilderwerk. Helaas was de markt hiervoor te klein en ben ik me breder gaan ontwikkelen. Hier ligt de basis van Impress allround schilderwerken.

bottom of page